Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgt.


Crematorium in Zutphen

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Het is alsof de wereld even stilstaat, maar toch moet er van alles geregeld worden. Bij Uitvaart24 vindt u de ervaring en de persoonlijke aandacht waarmee het afscheid zo geregeld wordt als u dat wenst. Het crematorium in Zutphen biedt veel mogelijkheden, met allerlei verschillende ruimtes. Zo kunt u kiezen voor een intiem afscheid in de Walburgzaal, met 35 zitplaatsen. Of de Monetzaal, die zitplaatsen voor 195 personen biedt. Moderne faciliteiten maken deze ruimtes, van het crematorium in Zutphen compleet, ideaal voor een passend afscheid.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Zutphen

Vertelt u ons wat de uitvaart, in het crematorium van Zutphen, voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Beeld en geluid in het crematorium in Zutphen

Het is mogelijk om foto’s of ander beeldmateriaal van de overledene te projecteren tijdens de plechtigheid. Op een geluidsinstallatie kan eigen muziek worden afgespeeld, of een keuze uit de muziek die aanwezig is in het crematorium van Zutphen. In de Monetzaal is ook een vleugel aanwezig die gebruikt kan worden. Verder kunt u de plechtigheid, in het crematorium in Zutphen, zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Sprekers of zangers of livemuzikanten, of juist meer rust en sfeervolle muziek bij geprojecteerde beelden die voor zich spreken.

Condoleanceruimtes in crematorium Zutphen

Voor zowel kleine als grotere gezelschappen is altijd een passende condoleanceruimte te vinden in het crematorium van Zutphen. Daarnaast is ook een terras aanwezig. Om na de plechtigheid, in het crematorium in Zutphen, met elkaar van gedachten te wisselen, de opgekomen herinneringen met elkaar te delen, is het prettig om in een fijne ruimte samen te zijn. Het ruime assortiment aan drankjes en hapjes is daaraan een eventuele toevoeging, maar bekijkt u eerst even wat is inbegrepen in het pakket van uw keuze. Alles is vervolgens bespreekbaar met uw uitvaartleider van Uitvaart24.

  • Crematorium Zutphen - Foto 1
  • Crematorium Zutphen - Foto 2
  • Crematorium Zutphen - Foto 3
Crematorium Zutphen

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Zutphen:
Crematorium Zutphen
Voorsterallee 95
7203 DN Zutphen


Een uitvaart regelen in Zutphen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Zutphen. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumzutphen.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Zutphen vooraf regelen? Intakeformulier